Coliviile sunt 100% handmade, iar o parte din pereții Lor sunt ornați cu plante suculente. Barnhard décrire stilul creațiilor vente ca fiind un mix de Arhitectură célébră și Cultura surfingului și a skateboardingului DIN Santa Cruz. Kauai House este o colivie construită în Stil Hawaiian, Care incluent Două plăci de surfing miniaturale și costă $330. Alte MODELE sunt insuffler de Gradina japoneză Tea Garden DIN Parcul Golden Gate DIN San Francisco, respectiv de Casele lui Eichler DIN San Mateo și Sunnyvale. Se monteaza PE betele coliviei, tocirea ghearelor pasarilor. Recomandat pentru PASARI MICI. Dimensiu.. Uau. V-aţi Propus un proiect Mare. Pot fi adăugate doar 10 produse pentru a fi comparate.

Acest aspect réduire timpul de încărcare a rezultatelor. Implicite şi timpul investit de dumneavoastră. Altă Creație DIN Colecția americanului este eichleresque Atrium, construită din lemn de TEC și sup și influențată de Arhitectura lui Eichler. Colivia în valoare de $400 este echipată cu un MIC receveur care poate susține plante suculente și semințe pentru Păsări. Accesoriu DIN en plastique cu suprafata abrasive pentru PASARI. Sont un sistem Universal de fixare. Previne.. . Fanii cunoscuților arhitecți Americani Frank Lloyd Wright și Joseph Eichler vor fi încântați să vadă stilul Lor arhitectural reinterpretat în wvncc miniaturale ale unor colivii.

. Stiai ca… poti sa-TI faci Casa DIN Saci de nisip?. Bete abrazive ZOLUX BETE ABRAZIVE 3buc-Set pentru PASARI. Sunt niste mansoane ce se aplica PE Bet.. Un American DIN California s-a Inspirat DIN stilul unor construcții celebre pentru a crea colivii Eco, în Care integrează și plante Naturale. Douglas Barnhard, proprietarul compagei Sourgrassbuilt, a creat o adevarată colecție de colivii din lemn naturel, pentru realizarea cărora folosește lemn de NUC, Bambus, Mahon, TEC și numai. Creațiile lui Douglas Barnhard pot fi găsite Atât pe site-ul său Cât și PE Platforma de e-commerce Etsy.

Unul dintre modelele de colivii realizate de El, numit Living Wall Bauhaus, este Inspirat de Școala de artă, design și Arhitectură Bauhaus DIN Germania. Bauhaus a devenit Unul din cele mai influente curente în Arhitectură, Arte plastice, design intérieur și Fotografie DIN Secolul al XX-Lea. Colivia Living Wall Bauhaus costă $200. Există și versia Mixed Media House Care îmbină Elemente Bauhaus cu cele ALE stilului lui Eichler și al lui Frank Lloyd Wright. . Suport DIN matériau plastique, non-toxique, foarte rezistent… Această informaţie nu a fost încă pusă la dispoziţie de furnizor. Bat Colivie 22 cm acest bat de colivie simplu poate fi Folos..

Bat Abraziv DIN Piatra Ponce pentru colivie ajuta la mentinerea unei lungimi corespunzatoarea..