Stelele DIN hartie cartonata Arata Profesional, Dar si cele DIN hartie de cadouri, ca CEA cu inimioare DIN Fotografie, sunt foarte aspectuoase. Varful Mare va fi vizibil si va imbraca Varful MIC. Veti observa ca toata constructia este foarte Solida si Steaua poate fi manevrata, agatata, aruncata fara sa se desfaca. Îndoiţi pătratul de hârtie astfel încât să formaţi un triunghi. Mai îndoiţi încă de Două ori ca să obţineţi un triunghi mai mic (în total pătratul de hârtie va suferi trei îndoituri) daca m-ATI urmarit PE Pinterest, ati observat ca am postat récent mai multe decoratiuni pentru Sarbatori. AM cautat proiecte pentru Craciun care sa arate bine si sa fie convenabile. Voi scrie cateva articole in care sa le descriu pe cele care mi-au placut cel mai mult si Care s-au materializat in obiecte reusite. Practic, varfurile MICI captusesc varfurile mari al stelei. Astfel, aceasta capata volum si stabilitate.

Acum ca stii pasii de Baza, realizeaza stèle DIN hartie de diferite MarimiKasahara si Culori. Prinde-le cu ajutorul unei agatatoare créer tot Manual in Brad, PE Perdea si in Alte LocURI DIN Casa. […] Prima STEA m-am Inspirat de la Laura – Multumim pentru […] Cu ajutorul unui creion, realizeaza cateva semn aproape de mijlocul liniilor obtinute in urma indoirii hartiei. Trebuie sa obtii Patru puncte. Buna. Ma Bucur foarte mult ca am gasit blogul Tau. Si eu am inceput sa FAC un blog cu divers aranjamente florale sau decoratiuni de craciun. Ne putem inspira Reciproc. Ideea cu prezentarea micilor obiecte care pot fi facute de copii mi se pare foarte buna si extrem de Utila. De-Abia astept sa le AGAT prin Casa si dans acest Sezon! Se apropie sărbătorile de iarna şi în curând VEI incepe să-ţi împodobeşti Casa cu decoraţiuni specifice sezonului. Fulgii de Nea sau steluţele DIN hârtie sunt uşor şi distractiv de făcut.

Se aseaza cele 8 colturi unele Langa altele si varfurile mari se desfac ca sa fie mai usor la asamblare. Arata foarte bine! Eu am tot incercat sa FAC stars allemandes, am fost si la un Workshop, am si filmat si tot ma impotmolesc. Dar p-astea le mai incerc o Data, dupa tutorialul Tau de aici. Taie Hartia cu o foarfeca si opreste-te exact in locurile marcate cu creionul mai devreme. Si-au pus toti mintea la contributie si au realizat un Departament ca de MOS Craciun. : D trebuie sa obtii un modèle exact ca cel de mai jos la finale. Top ponturi ca sa faci DIN calcatul rufelor o placere intrebare: va rog, l`ACPPU de mult vatelina Foaie, cum ATI pus pentru zapada presarata cu sclipici. unde gasit ATI?? Multumesc! Poate ca acest proiect pare dificil de realizat la prima INSA pe masura ce VEI urma pasii de mai jos, ITI VEI da seama ca pana si un Copil se poate ocupa de El. nu ai nevoie chiar de creativitatea unui artiste, ci doar de determinare si rabdare pentru a realiza stèle DIN hartie, Dar si alte modele deosemorsure. Nu se mai poartă beteala! 10 decorațiuni de Crăciun pe care să le încerci în 2017 alaturi de simpaticele globuri de toate wvncc si marimile, Stelele se Numara printre cele mai populare decoratiuni de craciun. DIN Varful Bradului pana la Poalele lui, astfel de obiecte festive, menite sa aduca Magia sarbatorilor de iarna in Casa, sunt de nelipsit dintre ramurile aromate.